May

Çölyak hastalığı, buğday, arpa, çavdar gibi tahıllarda bulunan gluten isimli bir maddeye vücut bağışıklık sistemi tarafından verilen anormal yanıt sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır.

May

Ortaokullar arası, Okul Sporları Müsabakaları Okçuluk Yıldızlar kategorisi İl BİRİNCİMİZ. 6-B Sınıfı öğrencimiz YAĞMUR MİRAY YAVRU.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

8/A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde okulumuz çok amaçlı salonunda BİL-KAZAN / Grup Etkinliği ile yarışarak, eğlenerek, öğrendiler.

Nis

Çelebi Mehmet Ortaokulu olarak 2022 yılı 2204-B 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun bölge sergisine 1 proje ile katılmaya hak kazandık.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı düzenlendi.

Ock

Okulumuz 8/C sınıfı ÇEVRE KORUYUCULARI ekibi, enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması konusunda tüm sınıflarımıza bilgilendirme sunumu yaptılar.

Ock

Siberay faaliyetleri kapsamında; Amasya Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, öğrencilerimize yönelik siber farkındalık semineri düzenlendi.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz, okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Ara

Ölümünün 750.yılında Hacı Bektaş-ı Veli Etkinlikleri kapsamında hazırlanan program okulumuz salonunda sunuldu.

Mrt

Okulumuza gelen emniyet görevlileri, öğrencilerimize şehir trafiğinde nasıl bilinçli bisiklet kullanılması gerektiği ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

Mrt

Kitap okuma sevdalısı 5.sınıflarımız Amasya Üniversitesi Çocuk Kütüphanesi'ne gittiler.

Mrt

Şampiyon Çelebi Mehmet Ortaokulu Öğrencileri...

Mrt

Ben de varım projesi kapsamında 5.sınıf velileri, öğrencileri ve öğretmenleri sinemaya gittiler.

Mrt

Anne-Baba tutumları, şiddetin önlenmesi, ihmal ve İstismar konulu seminer verildi.