AMASYA / MERKEZ - Amasya Çelebi Mehmet Ortaokulu

Ock

eTwinning okulu olarak  hem öğretmenlerimize hem de  öğrencilerimize bir çok zenginlik katan eTwinning projelerine yeni platformunda devam ediyoruz.

Ock

Okulumuzda 28 Aralık 2022 Çarşamba günü okul genelinde yapılan DENEME SINAVI sonuçları açıklandı.

Ock

OKUYAN, ÖĞRENEN, GELİŞEN ve SORGULAYAN bireylerin çoğalması dileğiyle, tüm öğrencilerimizi fırsat buldukça okul kütüphanemize bekliyoruz...

Ock

Sarıkamış Yürüyüş Etkinliği kapsamında zirveye tırmandık...

Ara

Okulumuzda 15 Aralık 2022 Perşembei günü yapılan DENEME SINAVI sonuçları açıklandı.

Kas

Okulumuzda 28 Kasım 2022 Pazartesi günü yapılan DENEME SINAVI sonuçları açıklandı.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla Anıyoruz

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının bu yıl 99. Yıl dönümü kutluyoruz.

Kas

Ben Türk'üm...Türk esir olmaz. Türk Devletsiz olmaz. Türk Bayraksız olmaz. Türk Ezansız olmaz. Türk Hürriyetsiz olmaz.

Kas

2022-23 Eğitim-Öğretim yılı açıldı.

May

Yarışmada okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz:

Eren USTAOĞLU, Hatice KAYA, Bensu SADAL, Berat ATALAY

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Atakan ÇIRTLIK'a da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

5/A Sınıfı öğrencilerimiz Şehzade Müzesini gezerek, müze hakkında bilgiler edindiler.

May

Öğrencilerimize "Bilinçli İlaç kullanımı" semineri verildi.

May

Amasya merkez olmak üzere Samsun ve Tokat'ın da katıldığı "Genç Yetenekler Yarışıyor" isimli ortaokullar arası Türk Halk Müziği  güzel okuma yarışmasında öğrencilerimiz Bensu SADAL ve Ayşe Eda YILMAZ okulumuzu en güzel şekilde temsil etti.

May

Çölyak hastalığı, buğday, arpa, çavdar gibi tahıllarda bulunan gluten isimli bir maddeye vücut bağışıklık sistemi tarafından verilen anormal yanıt sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır.