Nis

5/A Sınıfı öğrencileri, Fen Bilimleri Öğretmenleri Şerife Gülşah YAZGAN ile birlikte yürüttükleri "Geri Dönüşümü Yakından Tanıyorum" Projesi'nin son haftasında, Öğretmenlerinin geri dönüşüm konusu ile ilgili okuduğu kitabı dinlediler.

Nis

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında hazırlanan J23B478 numaralı İngilizce öğretiminde web 2.0 araçlarının kullanımının önemi ve öğrencilere katkılarını görmek için okulumuz öğrencileri tarafından bir proje hazırlanmıştır.

Mrt

Geri Dönüşümü Yakından Tanıyorum isimli 4006-B TÜBİTAK projesinde yer alan 5-A sınıfı öğrencileri, bu hafta Kağıthane Belediyesi'nin hazırlamış olduğu "Geri Dönüşüm ve Ambalaj Atıkları Hikayesi" isimli videoyu izledi.

Mrt

Ramazan ayında ÇEDES Projesi kapsamında örnek bir yardımlaşma ve dayanışma çalışması sergiledik.

Mrt

Bayrakları bayrak yapan, üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa, vatandır. M. Cemal Kuntay

Mrt

Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın,
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!.

Mrt

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, hakk´a tapan, milletimin istiklal!

Mehmet Akif Ersoy

Mrt

Okulumuzda Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı düzenlendi.

Mrt

5-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Şerife Gülşah Yazgan ile birlikte yürüttükleri  Geri Dönüşümü Yakından Tanıyorum isimli 4006-B TÜBİTAK projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Şbt

Satranç Ekibimiz: Egemen TAŞTAN, Ahmet Çınar LAP, Onur Eymen SANER, Halil Berk ÇALIGÜLÜ, Ömer DİNÇER

Tekvando İl Birincilerimiz:

Asmin Nefes BİROL 8/F

Yıldız BAHAR 7/D

Şbt

5/A Sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri Öğretmenimiz Şerife Gülşah YAZGAN öncülüğünde Tübitak 4006-B Bilim Fuarı kapsamınada planlanan "Geri Dönüşümü Yakından Tanıyorum" projesi için Amasya Yeşilırmak Geri Dönüşüm Tesisi'ni ziyaret ettiler.

Mustafa Kuzey KETİL

Ock

Okulumuz Çelebi Mehmet Ortaokulu İngilizce dersi öğretmenleri H.Bilge ASAN ve Rahime KURT’un 2022-2023 eğitim öğretim yılında yurt dışından yabancı ortaklarla sürdürmüş oldukları eTwinning projesi  Ulusal Kalite Etiketi(National Quality Label ) ve Avrupa Kalite Etiketi (European Quality Label) almaya hak kazanmıştır.

Ara

Okulumuz İngilizce öğretmeni Halime Asan rehberliğinde 6. Sınıf öğrencilerimizle birlikte “International Speaking Club” isimli proje yürütülmektedir. Yurt içi ve yurt dısı ortakları ile yürütülen projede amacımız öğrencilerimizin herhangi bir kaygı duymadan İngilizce konuşmalarını sağlamaktır.Ayrıca öğrencilerimiz web2.0 araçlarını kullanarak çeşitli ürünler ortaya çıkaracaktır.Bu sayede interneti verimli ve bilinçli kullanmayı öğrenecekler. Konularımız müfredata ve öğrencilerimizin seviyelerine uygun olup öğrencilerin İngilizce dilini kaygı ve korku duymadan kullanmalarını hedeflemektedir. Projemiz mart ayına kadar sürecek olup her ay farklı konularda proje ortakları ile zoom üzerinden yapılan toplantılarla öğrencilerin paylaşım yapabilmelerine imkan vermektedir.