Okulumuz Çelebi Mehmet oOrtaokulu eTwinning projelerini devam ediyor.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Halime Asan rehberliğinde 6. Sınıf öğrencilerimizle birlikte “International Speaking Club” isimli proje yürütülmektedir. Yurt içi ve yurt dısı ortakları ile yürütülen projede amacımız öğrencilerimizin herhangi bir kaygı duymadan İngilizce konuşmalarını sağlamaktır.Ayrıca öğrencilerimiz web2.0 araçlarını kullanarak çeşitli ürünler ortaya çıkaracaktır.Bu sayede interneti verimli ve bilinçli kullanmayı öğrenecekler. Konularımız müfredata ve öğrencilerimizin seviyelerine uygun olup öğrencilerin İngilizce dilini kaygı ve korku duymadan kullanmalarını hedeflemektedir. Projemiz mart ayına kadar sürecek olup her ay farklı konularda proje ortakları ile zoom üzerinden yapılan toplantılarla öğrencilerin paylaşım yapabilmelerine imkan vermektedir.

Aralık ayında veli izin belgeleri alındı,ilk öğrenci toplantısı zoom üzerinden ortak olan tüm öğrenciler ve öğretmenlerin katılımıyla  yapıldı öğrenciler kendilerini tanıttılar ve diğer arkadaşlarını dinlediler. Takımımız öğrencileri web2.0 araçlarını kullanarak kendilerne avatar olusturdular ve kendilerini İngilizce tanıtan videolar hazırladılar. Öğrencilere esep ve twinspace kullanımı hakkında bilgi verildi.Aralık ayı süresince web 2.0 araçlarını kullanarak logo oluşturma çalışmaları yapılacak, takımımızın en güzel logosu anket yapılarak seçilecek .

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 19:30 - Görüntülenme: 191